Рівненська обласна рада поновила Шустика на посаді керівника діагностичного центру

Щойно Рівненська обласна рада проголосувала за поновлення Романа Шустика на посаді головлікаря діагностичного центру. За відповідне рішення проголосували 37 депутатів з 50 присутніх. 

Перед цим на сесії оголошували 15-хвилинну перерву, а саме питання винесли одним із перших у порядку денному. Також мали змогу виступити депутати облради та представники трудового колективу. 

Нагадаємо, Романа Шустика звільнили із посади 3 вересня.  Відповідне розпорядження підписав перший заступник голови облради Сергій Свисталюк. Йшлося про те, що причиною звільнення стало неналежне виконання посадових обов’язків та умов контракту. А перед звільненням провели службове розслідування через заборгованість у зарплаті. 

19 жовтня суд поновив Романа Шустика на посаді керівника діагностичного центру. Рішення передбачає негайне виконання та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу. Проте обласна рада вже подала апеляційну скаргу на це рішення. Тим часом у облраді вже провели конкурс на посаду головлікаря закладу. Переможцем став депутат Юрій Білик. 

Читайте також