Рівненська ОДА запустила новий сайт

Вчора запрацював новий офіційний вебсайт Рівненської ОДА. Він працює за тим же посиланням https://www.rv.gov.ua, проте на повністю новій платформі та з новим програмним забезпеченням. 

Ресурс розташований на Єдиному вебпорталі Кабінету міністрів України. До слова, РОДА першою з-поміж інших областей розгорнула свій сайт на субдомені Урядового порталу.

Відтепер вебсайт ОДА буде відповідати новим єдиним вимогам до дизайн-коду для сайтів органів виконавчої влади, які визначені Постановою Кабміну від 12.06.2019 №493. 

Даний проект було реалізовано за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, яке надало доступ до конструктора вебсайту на безоплатній основі. Розробником сайту, як і Урядового порталу, є столична компанія "KitSoft". Він створений за кошти Кабінету міністрів України в рамках Проекту, реалізованого Фондом "Східна Європа" та Державним агентством з питань електронного урядування України у межах програми міжнародної технічної допомоги "Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP) та за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва.

До слова, старому сайту Рівненської ОДА - вже 13 років, тому його було вкрай необхідно оновити. Новий же сайт має сучасний дизайн та більш зручний і зрозумілий функціонал. 

Деякий час новий сайт працюватиме ще у тестовому режимі. Тому у Рівненській облдержадміністрації просять користувачів сайту надсилати свої пропозиції, зауваження та коментарі з приводу покращення його роботи на електронну адресу: [email protected].

«Фахівці ОДА вже завершують роботу над тестуванням нового сайту. Вебсайт повністю проектований з платформи Уряду, тому користувачі без складнощів зможуть знайти потрібні їм розділи», - каже радник голови Рівненської ОДА Олександр Поліщук.

Для зручності користувачів уся інформація, що була оприлюднена на офіційному вебсайті Рівненської ОДА до 4 листопада 2019 року, буде доступною на старій версії сайту. 

Читайте також