Рівненська волейбольна команда забрала "срібло" на змаганнях у Кам`янці-Подільському

Фінальний тур зібрав у місті Кам’янець-Подільському чотири кращих студентських команди України з Тернополя, Вінниці, Кам’янець-Подільського а Рівного, яке представляла команда Національного університету водного господарства та природокористування.

Команди підійшли до фіналу з такими здобутками: Кам’янець-Подільський – 4 очки, Рівне – 3 очки, Вінниця – 2 очки та Тернопіль – 1.

В перший ігровий день наші волейболісти досить легко виграли у вінничан з рахунком 3:0 (25:11; 25:18; 25:19).

Наступний день фактично визначав переможця чемпіонату. Наші хлопці зустрілися з господарями турніру, з командою, яка на сто відсотків укомплектована гравцями суперліги України. Перша партія залишилася за нашою командою – 25:23, у другій партії сильнішими були суперники – 25:21. Третя партія – і знову перемога за нами – 25:16. У четвертій партії ми вели з рахунком 16:10 і 24:23 але, на жаль, не втримали перевагу та поступилися супернику – 26:28. Не вистачило досвіду нашим студентам у п’ятій партії – 11:15. Загальний рахунок зустрічі 2:3.

Легко вигравши в останній ігровий день у команди Тернополя з рахунком 3:0 (25:16; 25:17; 25:17), команда НУВГП другий рік поспіль отримує срібні нагороди та звання кандидата в майстри спорту.

Команда виступала в складі:

Куранов Микола (ННІВГП),

Хамський Дмитро (ННІВГП),

Бортник Володимир (ННІБА),

Боровський Олександр (ННІБА),

Бажура Юрій (ННІВГП),

Хусаїнов Олександр (ННІБА),

Матвійчук Вадим (ННІАЗ),

Кастрам Юрій (ННМІ),

Голуб Владислав (ННІВГП),

Полонський Олексій (ННІЕМ).

 Кращим нападником чемпіонату визнано Бортника Володимира (ННІБА, ІІІ курс).

Команду готували до змагань завідувач кафедри фізичного виховання, доцент Зубрицький Б.Д. та старший викладач кафедри фізичного виховання Цицаркін О.В.

Фото можна переглянути за посиланням. 

Цицаркін О.В.,
старший викладач кафедри фізичного виховання

Читайте також