Рівненські бренди одягу: що і де купити?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Виробництво одягу в Україні – це динамічна та перспективна сфера. Щороку з’являються нові марки, які пропонують одяг на будь-який гаманець та смак. Ми склали перелік молодих рівненських брендів одягу, які швидко розвиваються та популярні не тільки в межах рідного регіону, а й по всій Україні.

CHISTOTEL – рівненський бренд жіночого одягу з натуральних тканин. Засновниця бренду Ірина Мороз за професією журналістка. Свою марку одягу вона відкрила у 2017 році. Серед пропозицій бренду здебільшого сукні та блузи. Тканина, з якої виготовлено більшість моделей – білоруський льон. Ця тканина привабила Ірину через характеристики – антибактеріальні властивості, натуральність, високу якість та традиційність для слов’ян. Бренд використовує ніжну палітру кольорів, легкі та жіночні силуети та натуральну фурнітуру (дерев’яні ґудзики). При замовленні Ви обираєте модель, яка Вам до вподоби і бренд шиє її за Вашими індивідуальними замірами.

Фото - C H I S T O T E L

HARVEST - український бренд, який спеціалізується на виготовленні сумок та рюкзаків, які поєднують у собі мінімалістичний дизайн та функціональність. Бренд засновано у 2014 році. Спочатку організація виробляла рюкзаки для подорожей, а згодом перейшли і на інші види сумок. Дизайн аксесуарів HARVEST вже є впізнаваним та популярним по всій Україні. У каталозі наявні як чоловічі, так і жіночі моделі для кожного гаманця. Особливо популярні місткі моделі, розраховані на носіння ноутбука.

Фото - HARVEST

Фото - HARVEST

Staff – бренд одягу, який було засновано у 2013 році. В асортименті здебільшого спортивний та повсякденний чоловічий одяг. У 2018 році з’явились також жіночі моделі. Бренд пропонує верхній одяг та взуття. Марка робить ставку на практичність та універсальність моделей. Одяг розрахований як на молодь, так і на покупців старшого покоління, які йдуть у ногу з часом. Staff – це динамічна марка, яка швидко розвивається і планує вийти на європейський ринок.

Фото - вільні джерела

Boudoir – бренд рівненської дизайнерки Катерини Гончарук, який пропагує жіночність та елегантність. Старт виробництва припав на 2015 рік. Серед запропонованих моделей сукні, блузи, топи та костюми із синтетичних та натуральних тканин. Продукція марки є не дешевою і розрахована на впевнених та самодостатніх жінок. Стиль, у якому витримані моделі, відповідає назві бренду - "жіноча обитель", "осередок жіночності".

Фото - Boudoir

Фото - Boudoir

Бренд Urban Planet був створений на початку 2010 року. Засновник бренду рівнянин Станіслав Шипіль на старті бізнесу мав у кишені 42 долари, проте не побоявся труднощів і сьогодні марка продається у всіх великих містах України. Асортимент виробника - одяг і аксесуари у стилі street wear. Бренд весь час був частиною стріт культури: брейкінгу, графіті, діджеїнгу, МС. Моделі виконані з яскравих, принтованих тканин, тому легко стануть кольоровим акцентом образу. Саме векторність та атмосферність одягу зробила його впізнаваним та затребуваним.

Фото - вільні джерела

Balcony – марка домашнього одягу та піжам, яку у 2012 році заснувала рівнянка Катерина Бойко. Зараз виробництво розташоване у Львові, а продукцію можна придбати на офіційному сайті  та у магазині в Києві. Засновниця неодноразово розповідала у інтерв’ю, що ідея створення бренду виникла в Одесі під час роботи у компанії з пошиття одягу.

Фото - Balcony

Першими кроками до мрії були покупка тканини та повернення до Рівного, де і була відшита перша колекція. Стартовим капіталом стала остання зарплатня з попередньої роботи. Бренд робить акцент на приємні та натуральні матеріали, високу якість та практичність. На сьогодні марка є популярною в Україні, співпрацює з блогерами та популяризує стильний та комфортний домашній одяг.

Фото - MEDIUM

FREAKDAYS – атмосферний рівненський виробник одягу, який популяризує любов до природи, свободу духу та подорожі. В асортименті марки речі середнього цінового сегменту: від шортів та штанів до кепок, курток та сумок. У 2018 році бренд відкрив шоу-рум в Києві. Засновник марки Сергій Сокальський починав з виробництва trevel- сумок.

Фото - FREAKDAYS

Відшити першу партію (10 сумок з льону із принтами рівненських художників) допомагала мама – технолог-закрійник. Моделі цієї марки відрізняються мінімалістичним дизайном, орієнтацією на комфорт та повсякденне використання. У цього бренду можна знайти все, що необхідно для подорожей у будь-який куточок світу, і при цьому Ви виглядатимете сучасно та стильно.

Фото - FREAKDAYS

Читайте також