Рівненські дітлахи можуть надіслати листи Святому Миколаю (ВІДЕО)

кадр з відео

У Рівному встановили скриньку для листів святому Миколаю. Знайти її, та відправити конверт можна з будь-якого відділення Укрпошти. Хто та коли відповідатиме на листи - дивіться далі у сюжеті від Рівне1.

Свої листи до новорічної скриньки принесли двоє маленьких рівнян: Анатолій та Володимир. Хлопці демонструють свої конверти та з радістю розповідають, що побажали у святого Миколая. Просять не лише іграшки, а й снігу.

Мами хлопців розповідають, про поштову резиденцію святого Миколая почули від знайомих. А ідея занести свої листи до скриньки та відправити їх власноруч, дітям не аби як сподобалося. Кажуть, це створює більш реалістичний процес листування зі Миколаєм.

За словами керівництва Рівненського філіалу, створили поштову скриньку для листів Миколаю цього річ вперше. Кажуть, рівняни до дійства долучаються активно. І вже за тиждень є чимало листів.

Кинути свій лист з побажаннями святому Миколаю можна до кінця поточного місяця. Відбиратимуться та сортуватимуться конверти кожного тижня, після чого відправлятимуться на головне відділення в Києві. Звідти персональна відповідь прийде кожному відправнику. Чекати на неї доведеться - не більше тижня.

https://www.youtube.com/watch?v=WB9Rem9NLyU

Читайте також