Рівненські поліцейські охорони - найкращі в Україні з маневрування (ФОТО+ВІДЕО)

https://www.guard.np.gov.ua

Лункий звук коліс і тормозних колодок на злітній смузі рівненського аеропорту. 26 червня завершились всеукраїнські змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони. Першість дводенного турніру вибороли рівненські поліцейські охорони, друге місце - Волинь, а третє - львів'яни.

У змаганнях, які тривали впродовж двох днів, 25 та 26 червня, взяли участь 56 професійних поліцейських охорони зі всієї України. Змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони проводяться уже другий рік поспіль.

28 команд поліцейських охорони змагалися у двох номінаціях – командній та особистій. Першого дня правоохоронці вправлялися у класичній смузі екстремального маневрування, яку використовують в змаганнях «Кращий за професією». Перевіряли точність, технічне виконання вправ.

Другого дня - смуга контраварійного водіння, яку використовують у змаганнях з багатоборства тілоохоронців. Зазначимо, що правилами передбачено, що за кожну збиту фішку водій отримує додаткові 5 секунд до свого часу, а за невиконання фігури потрапляє в кінець турнірної таблиці.

- Участь у змаганнях беруть безпосередньо діючі працівники поліції, які працюють в екіпажах нарядів поліції охорони. Тому ці змагання насамперед покликані перевірити їх рівень і вдосконалити вміння, - зазначив начальник відділу професійного навчання та соціально-психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони підполковник поліції Юрій Ковбаса. - Переважна більшість – досвідчені водії, які працюють більше десяти років, є також і новачки.

Після напружених дводенних змагань на території Міжнародного аеропорту Рівне на плацу Рівненського вищого професійного училища Департаменту поліції охорони відбулося урочисте нагородження переможців.

В особистій першості в номінації «Загальна смуга перешкод»:

- третє місце посів старший сержант поліції Дмитро Троць (УПО Волинь);

- друге місце – старший сержант поліції Микола Панчук (УПО Рівне);

- перше місце – старший сержант поліції Анатолій Музичко (УПО Рівне).

В особистій першості в номінації «Контраварійне водіння»:

- третє місце – старший сержант поліції Назарій Стефанюк (УПО Львів);

- друге – старший сержант поліції Анатолій Музичко (УПО Рівне);

- перше – капрал поліції Віталій Швалюк (Фізбезпека Київ).

За підсумком двох днів змагань між 28 командами поліції охорони було визначено переможців змагань з маневрування на службових автомобілях: третє місце посіла команда Управління поліції охорони у Львівській області, друге – УПО у Волинській області, а перше – УПО в Рівненській області.

Переможці отримали пам’ятні дипломи та медалі. Вітаємо колег із заслуженими відзнаками і бажаємо вдосконалення на професійній ниві всім, хто поки не виборов омріяних кубків!

Дивіться також відеосюжет телеканалу UA: Рівне про перебіг змагань:

Повідомляє управління поліції охорони

в Рівненській області

Читайте також