Рівненські прокурори привітали дітей зі сходу України

фото ілюстративне

Радість Дня святого Миколая прокурори розділили з дітьми, які проживають на Сході України

Колектив органів прокуратури Рівненської області вкотре долучився до благодійної акції та привітав із зимовими святами маленьких громадян нашої держави.

Так, радість Дня святого Миколая працівники прокуратури розділили з дітьми, котрі проживають на Сході Українита опинилися у скрутних життєвих обставинах. Солодощі, іграшки, одяг та необхідні речі побутового вжитку прокурори передали 2 сотням підшефних дітей – вихованцям інтернатних закладів м.Краматорська Донецької області (а саме – дошкільного навчального дитячого будинку для дітей з тяжкими  вадами мови «Гайок», Центру соціально-психологічної реабілітації служби у справах дітей Краматорської міської ради та дитячого будинку дитини «Антошка»).

Крім того, прокурори придбали та передали підшефним закладам комп’ютер, принтер і фотоапарат, які будуть використовуватись у навчальних цілях, а також кондиціонер.

Усім діткам працівники органів прокуратури Рівненської області побажали міцного здоров’я, радісних емоцій, творчих досягнень і щоб здійснилися усі найзаповітніші мрії.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також