Рівненські розробники стали призерами змагань «GLOBAL GAME JAM RIVNE 2019»

Випускники РЦПТО з розробки ігор вибороли ІІІ місце у змаганнях «GLOBAL GAME JAM RIVNE 2019»!

Цими вихідними у Рівному відбувалися масштабні міжнародні змаганнярозробників ігор «GlobalGameJam». Видовищна подія розгорнулася на базі Національного університету водного господарства і природокористування у спеціалізованій аудиторії  першого корпусуOpen Office. Як ми повідомляли раніше, взяти участь у престижних змаганнях представники компанії  ZagravaGames запропонували і випускникам Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямом «Створення додатків у середовищі Unity 3D на C#», які днями успішно захистили підсумкові проекти.

За словами викладача РЦПТО ДСЗАндрія Литвина, це найбільша у світі подія зі створення ігор, що була заснована у Сан-Франциско в 2008 році і охоплює понад 100 країн світу та десятки тисяч онлайнучасників. Вони працюють одночасно з іншими розробниками по всьому світу. GlobalGameJam заохочує людей із різними рівнем підготовки і досвідом пробувати сил, заявляти про здібності і майстерність, сприяє загальному розвитку творчості та налаштовує на широку співпрацю, а не конкуренцію.

На початку події головними організаторами було оголошено тему -  «Що таке будинок для вас?».Цікаво, що за умовами, єдина на увесь світ темаоголошується у кожному часовому поясі в один час.Усього за 48 годин учасники малипридумати ідеї на задану тему, об'єднатися в команди, створити прототип гри та представити презентацію.

Дуже приємно, що у цих змаганнях взяли участь випускники РЦПТО ДСЗ - команда призерівКобець Вадим, Поліщук Тетяна,Юрчевський Роман,подружжя Семенюк Катерина та Володимир. Талановиті розробники створили гру СaveHome, яка розміщена на сайті організаторів. Наші вітання переможцям!

Читайте також