Рівненські рятувальники похизувалися новим тренажером та здобутками за місяць (ФОТО)

фото - Фейсбук

Рятувальники Рівненщини проаналізували результати роботи оперативно-рятувальної служби області за серпень 2018 року, пише Головне управління ДСНС у Рівненській області

30 серпня Рівненські рятувальники на базі 2-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру проаналізували результати роботи оперативно-рятувальної служби Рівненщини за серпень 2018 року. 

Результати непогані. Наші підрозділи зреагували на 200 надзвичайних подій серед яких: 115 разів вогнеборці краю виїжджали на ліквідацію пожеж, 74 рази наші співробітники надавали допомогу громадянам під час різних надзвичайних подій, 6 разів рівненські піротехніки викликалися на знищення боєприпасів часів минулих війн та 5 разів пожежно-рятувальні підрозділи залучалися на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод.

Також під час службової наради усім керівникам районних підрозділів ГУ ДСНС було продемонстровано роботу сучасного тренувального комплексу для пожежних-рятувальників з новим обладнанням. Присутнім керівникам розповіли, що у комплексі бійці ДСНС тренуватимуться виконувати бойові завдання у різних надзвичайних ситуаціях, у задимленому середовищі, при високих температурах та загрозах вибуху чи обвалу, роботах у багатоповерхівках та будівлях зі складним плануванням і обмеженим простором. Такі тренування сприятимуть підвищенню фізичної витривалості та психологічної стійкості в оперативній роботі рятувальників Рівненського гарнізону. 

Служба продовжується і сновні пріоритети в роботі на наступний місяць визначено. Серед головних завдань рятувальників краю – це підтримання постійної готовності особового складу та спецтехніки Служби для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації та пожежі. Продовження комплексу профілактичних заходів, спрямованих на зменшення кількості надзвичайних ситуацій та пожеж, а також зменшення числа загиблих і постраждалих на них. Розвиток місцевої пожежної охорони та створення Центрів безпеки громадян на Рівненщині. Підготовка підпорядкованих підрозділів до осінньо-зимового періоду.

Читайте також