Рівненські рятувальники повернулися зі змагань у Польщі (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

13 травня рівненські спортсмени-рятувальники з команди "Рівне - 112" повернулися додому з міста Пабьяниця Республіки Польща, де вони приймали участь у IV-му Чемпіонаті «Firefighter Combat Challenge». У Чемпіонаті свою майстерність демонстрували спортсмени з Польщі, Чехії та України, загалом більше ста учасників. 

Рівняни із 42-х тандемів (забіг із двох учасників) зайняли: четверте, п’яте та восьме місце відповідно, а в індивідуальних забігах із приймаючих участь 102-х спортсменів зайняли: 7-ме, 9-те, 11-те, 21-ше, 24-те та 28-ме місця. Результати дуже хороші, зважаючи на те, що команда є відносно молодої, а суперники більш досвідченіші та вже не один рік приймають участь в подібних Чемпіонатах. Варто також додати, що одним із суддей змагань був капітан рівненської команди підполковник служби цивільного захисту Ігор Головко, який на досить високому рівні по усім правилам оцінював учасників. 

Від колег рятувальників Рівненщини найкращі вітання. Хлопці, вам честь і слава. Попереду тільки перемога у Дніпрі. Успіхів!!!

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також