Рівненські рятувальники змагалися у Чемпіонаті України (ФОТО)

фото - Фейсбук

З 28 по 30 березня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України проходили чемпіонат ДСНС України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях, чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях серед чоловіків та чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях серед юнаків. Загалом, цього року в Черкаси приїхало 27 команд із різних куточків України. Повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Впродовж трьох днів спортсмени змагалися у двох видах вправ: підійманні по штурмовій драбині та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. 

Команда Рівненської області зайняла 12 місце в чемпіонаті ДСНС України, 15 місце в чемпіонаті України серед чоловіків та 9 місце в чемпіонаті України серед юнаків.

За результатами усіх забігів у загальнокомандному заліку перше місце виборола збірна з м. Києва, друге місце зайняла команда ЧІПБ, а третє – команда Одеської обл. 

Цього року вперше проводились змагання серед жінок (дівчат). Рівненську область представляли Маргарита Басюк та Анастасія Татусь. Приємно відзначити що за результатами змагань, показавши високий результат наші дівчата стали кандидатами в збірну України.

Серед почесних гостей церемонії закриття Чемпіонату були присутні віце-президент Національного олімпійського комітету України Микола Володимирович Томенко, т. в. о. заступника директора Департаменту персоналу організації освітньої та наукової діяльності МВС України Василь Андрійович Кобко, колишній очільник Головного управління МНС України в Черкаській області, генерал-майор с. ц. з. Сергій Олександрович Биков, професор кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, генерал-майор вн. сл. Микола Григорович Шкарабура та інші.

Читайте також