Рівненські рятувальники-водії склали присягу

фото - Фейсбук

Рівне: рятувальники-водії прийняли Присягу на вірність Українському народові, пише Головне управління ДСНС у Рівненській області.

13 листопада в урочистій атмосфері в світлиці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС області прийняли присягу на вірність Українському народові 20 випускників навчального, котрі після отримання необхідних практичних та теоретичних знань оволоділи робітничою професією машиніста насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу, які в подальшому будуть працювати на посадах водіїв в пожежно-рятувальних підрозділах області.

Вже теперішні водії, місяць проходили навчальний курс по оволодінню даною професією. За увесь час навчання, досвідчені фахівці Служби порятунку «101» навчали слухачів керівних нормативних документів, будову, технічну характеристику та види технічного обслуговування пожежних автомобілів і обладнання, яке знаходиться на них, а також основні заходи безпеки при роботах. У ході практичної частини занять, педагогічні працівники навчального пункту особливу увагу приділили вивченню майбутніми рятувальниками спецагрегата пожежного автомобіля, а саме пожежного насоса. Завершилася офіційна частина заходу урочистим фото на пам'ять.

Читайте також