Рівненські школярі представляли Україну на спортивних іграх і перемогли (ФОТО)

Із величезним кубком та щасливими усмішками повернулись рівненські школярі зі спортивних крутих ігор World Cool Games, які проходили в Києві впродовж 10-14 жовтня.

Загалом у змаганнях взяли участь вісім команд школярів віком 13-17 років. Вони представляли 7 країн світу: Азербайджан, Грузію, Казахстан, Китай, Молдову, Хорватію Україну та місто Київ.

Україну, на радість вболівальникам, представляла команда Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Рівненської міської ради. Нагадаємо, що рівняни вже отримували титул переможців перших Всеукраїнських змагань Cool Games, які минулоріч проходили у Греції.

Змагання проходили у два етапи – групового раунду та плей-офф. Організатором заходу є Міжнародна федерація учнівського спорту. Локальним організатором змагань виступило Міністерство освіти і науки України й Українська федерація учнівського спорту.

Спортивна зустріч видалася дуже видовищною. Чіткість, швидкість, неймовірна координація, які продемонстрували учасники команд, змушували затамувати подих.

Крім змагань на школярів чекала і насичена культурно-розважальна програма. Впродовж усього перебування в Україні школярі ходили на екскурсії, проводили цікаві презентації своїх країн, позмагалися у лазертазі, а також спробували свої сили на скеледромі та у стрибках на батуті. У завершальний день змагань на них чекала прощальна вечірка.

У підсумку переможцем стала збірна України, друге місце за Китаєм, два третіх поділили між собою Хорватія і місто Київ. Далі йдуть Казахстан, Молдова, Грузія і Азербайджан.

Прізвища учасників збірної України: Дишкант Олександр, Дмитрук Євгеній, Цегельник Тетяна, Никитюк Станіслав, Дячук Софія, Солодчук Анатолій, Карачун Вікторія, Дзюра Роман та керівник − вчитель фізичної культури Олег Левенець.

Пресслужба управління освіти і науки Рівненської ОДА

 

Читайте також