Рівненські вогнеборці провели майстер-клас для дітей

17 червня в Рівному в парку "Хімік" відбувся фестиваль майстер-класів "Рівненські пироги", на якому зібралися найкращі майстри області для того, щоб провести безкоштовні майстер-класи: гончарство, виготовлення свічок, ткацтво, малювання, різні техніки плетіння і т.д, повідомляє ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Рівненські вогнеборці також прийняли участь у заходах. Співробітники Служби порятунку звернули увагу дітвори на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами, застерегли всіх присутніх і наголосили на дотриманні елементарних правил безпеки життєдіяльності. Громадяни дізналися від рятувальників, що робити у разі виявлення загоряння і як поводитися у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів, а також правила поведінки на водних об’єктах та в лісових масивах.

Малеча, яка відвідала захід мала змогу пройти дитячу смугу перешкод «Юний рятувальник» та ознайомитися з пожежним автомобілем. Зустріч із рятувальниками подарувала справжній шквал позитивних емоцій. Хлопчики та дівчатка не лише отримали яскраві враження, а й дізнались багато нового про героїчну професію Служби порятунку.

Читайте також