Рівненські волонтери під час благодійних ярмарків у Польщі зібрали кошти на 3 авто для ЗСУ

Вже третій автомобіль, придбаний за кошти, виручені під час благодійного ярмарку у Любліні, найближчим часом буде відправлений з Болгарії в розпорядження українських військових. Таку новину повідомила співорганізаторка ярмарків у Європі, волонтерка від команди «Рівне Разом» Катерина Марчук.

За інформацією пані Катерини, спільними зусиллями за час проведення ярмарків у Польщі вдалося зібрати понад 30 тисяч доларів США. За ці кошти вже придбано три автомобілі на потреби ЗСУ. Відносно купівлі ще одного авто волонтери ведуть перемовини.

Окрім того, рівненські волонтери не збираються зупинятись на досягнутому і вже найближчими днями анонсують проведення таких ярмарків не лише у Польщі, а й в інших країнах:

  • 29 квітня – м. Лідс. Великобританія.
  • 30 квітня – 1 травня. Польща. Люблін.
  • 8 травня – м. Албуфейра, Португалія.

Катерина Марчук разом з волонтерами рівненського  «Будинку ветеранів» закликають рівнян та українців за кордоном активно долучатись до організації та проведення благодійних ярмарків та приносити продукцію, яка могла би стати лотами.

«Приносьте випічку, смаколики, поробки,сувеніри, хенд-мейд, картини українського характеру до Волонтерського центру «Рівне Разом», що на Соборній, 13 або в «Будинок ветеранів» по вулиці Гурєва,2».  Подробиці за телефоном: +380 (68) 729 55 56. Дякуємо мешканцям громади за неймовірну активність! Щирі вітання Вам, наші польські друзі, за справжню братерську позицію!», - розповіла Катерина Марчук.

Про те, як зароджувалась ідея з проведення благодійних ярмарків у Польщі та яких масштабів і результатів вдалося досягнути, рівненські волонтери змонтували коротенький відеоролик:

Читайте також