Рівненські журналісти можуть позмагатися за 20 тис. грн

Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Твори прийматимуться до 10 серпня 2018 року.

Премія присуджується щороку до дня народження  видатного громадського та політичного діяча В’ячеслава Чорновола – 24 грудня. Цьогоріч її розмір складатиме 20 тисяч гривень.

На  здобуття Премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії.

Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб.

На розгляд Комітету подаються:

- клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);

- примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD): назва ЗМІ, номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо;

- копія паспорта, у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу.

Документи можна подавати за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, тел./факс (044) 279-51-56.

З Положенням про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики  можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо.

Читайте також