Рівненським компаніям пропонують стати частиною гри про місто

Невдовзі в Рівному можна буде придбати неповторну історично-економічну настільну гру «Рівненський пан». Це чудова можливість провести 3 години в колі друзів. У грі будуть присутні 24 відомі рівненські компанії із різних сфер діяльності – від інформаційних порталів до будівельних компаній і ресторанів. Нині їх вже є 23 і розробники чекають останнього учасника. Це чудова можливість для компанії, яка бажає отримати круту іміджеву рекламу.

«Наразі в грі присутні 23 компанії реально існуючих, це - найвідоміші виробництва, масштабні підприємства, будівельні компанії, центрові ресторани. Ми зібрали найуспішніші та найпрестижніші компанії. Зараз лишилося останнє місце. Це гарна можливість для організації отримати іміджеву рекламу, адже будучи серед тих компанії, як нині там є, буде рахуватися, що ваша компанія теж в принципі має високі рейтинги. Люди це оцінюють, коли вони розуміють, що поряд із «Реноме» знаходиться певне  кафе, значить це кафе теж хороше», - розповів співзасновник історично-економічної настільної гри «Рівненський пан» Сергій Матусов.

Також варто відзначити, що для компаній, які бажають втрапити до гри «Рівненський пан», є певні критерії, які залежать від роду діяльності:

  • Працювати на ринку хоча б три роки. Виключенням можуть бути інформаційні портали та ресторани, які можуть досягти значного успіху за пів року-рік;
  • Ваша компанія не повинна бути пов’язана із виготовленням та реалізацією алкоголю, тютюнових виробів тощо. Адже у такому випадку доведеться підіймати вікову категорію для учасників, а в планах розробників, аби гру грали усі – від дітей до людей старшого віку;
  • Компанія повинна мати власний логотип і мінімальне брендування. В принципі, якщо компанія на ринку себе вже зарекомендувала, вона це має.

«Ми хочемо показувати людям успішні компанії, аби усі про них знали та чули, розуміли, що відбувається в них в області. Якщо у нас будуть якісь мінімальні зауваження чи питання, хоча забаганок ми не маємо, у нас політика не жорстка, ми відразу поставимо їх власникові бізнесу, директорові чи представникові, - зазначає  Сергій Матусов. -  Ми маємо багато пропозицій від компаній, які не дуже відомі - ми відмовляємо. У нас на меті, аби гру мали можливість грати малі діти і разом із тим вчити історію міста, його економічну діяльність, дізнавалися про історичних постатей, пов’язаних із містом Рівне, та про різні події».

За одноразову оплату розробники пропонують компаніям включення у неповторну історично-економічну настільну гру «Рівненський пан» на подальші роки та випуски. Крім цього, компанії братимуть участь в акціях і турнірах, а логотипи будуть розміщені на усіх супроводжуючих рекламних матеріалах гри. Також ваша компанія отримає особисту ексклюзивну копію гри.

Настільна гра «Рівненський пан» матиме «Панську книгу» з історією міста, описом компаній та інструкцією.  

«До прикладу, у Франківську гру вже випускають і продають другий рік – люди грають. Якщо ви хочете додаткової уваги до себе та своєї компанії – пропонуєте різні сертифікати, продукцію, яку розігруємо перед аудиторією. Підприємці також прийматимуть участь у  турнірах між собою – для визначення титулу, яка організація найбільш знає історію міста та оперує економікою», - додав співзасновник.

У гру можна буде пограти в lounge-зонах, ресторанах, готелях тощо, а придбати - у сувенірних крамницях, кінопалаці «Україна» та онлайн. Якість гри «Рівненський пан» дуже висока – вона ароматизована, з відмінних матеріалів і дерева. Рівняни відчують, що це хороший продукт, що його вартує придбати для себе або ж на подарунок.

Крім  того, історично-економічна настільна гра «Рівненський пан» буде перекладена англійською мовою, яка буде базовою поруч із українською, а на інші мови можна буде перекласти онлайн.   

Якщо ви бажаєте, аби ваша компанія була учасником історично-економічної настільної гри «Рівненський пан» поруч із ТМ «Щедрик», Група компаній «Реноме», МСК «Сокіл», ЖК «На Щасливому», кінопалац «Україна», НК «Верес» - звертайтеся за телефоном: 095 742 0288 – Владислав.

 

*на правах реклами

Читайте також