Рівненським модницям на замітку: що буде в тренді цієї осені?

фото ілюстративне

Дізнайтесь, що для нас приготувала мода у новому холодному сезоні.

Нещодавно світові дизайнери презентували нові колекції осінь-зима 2018-2019, тож журналісти каналу 1+1 вирішили познайомити вас з головними модними трендами холодного сезону. Протягом останніх 5-ти років мода пропагувала практичність, невимушеність та комфорт. Що представляють собою осінні тренди - читайте далі. 

БАХРОМА 

Восени у моді буде довга бахрома, що елегантно розвівається вітром. Бахрома може бути на пальто, сукні, спідниці та навіть сумці. 

@scandinavianfashions

НЕОНОВІ КОЛЬОРИ 

Весняно-літні пастельні відтінки відійдуть на задній план. Особливо популярними стануть кислотний лаймовий, рожевий та синій відтінки. Завдяки такій палітрі можна міксувати яскраві осінні луки, які приковуватимуть погляди. 

@scandinavianfashions

КЛІТИНКА 

Проста та класична клітинка не здає своїх позицій і залишається у тренді восени 2018-го. Обирайте клітинку будь-яких відтінків. Модно також створювати образи, поєднавши два різні види клітинки в одному образі. 

@dianagloster

АКЦЕНТ НА ТАЛІЇ 

Допоможуть підкреслити лінію талії стильні шкіряні пояси. Особливо популярними у холодному сезоні стануть максимально широкі пояси з масивною пряжкою.

@versace

ПОНЧО 

Пончо та різноманітні накидки з цупкої тканини були в моді 2 роки тому і повернулися у 2018-ому, аби зробити ваш найпростіший осінній лук ефектним та затишним. 

@kozzachka

СТИЛЬ МОТОГОНЩИКА 

Восени спортивний стиль набере нових обертів. Ugly-sneakers та mom-jeans замінить одяг “як у мотогонщика”. Такий образ вже встигла приміряти діва української естради Тіна Кароль. 

ЛЕДІ В ЧОРНОМУ 

Діставайте улюблену чорну сукню, і ви точно будете у тренді! Радимо також придбати чорний шкіряний тренч, легінси з еко-шкіри та чорну спідницю-олівець, і сміливо міксувати елегантні тотал-блек луки. 

@maxmara

УЛЬТРАКОРОТКІ СУКНІ 

Відвертість у стилі 70-х проявилась у дизайнерів під час створення неймовірно коротких міні-суконь. Особливо актуальними будуть моделі у дрібні квіти та відтінку металік. Доповніть образ стильними ботфортами або туфлями у стилі гротеск. 

@versace

@alexanderwangny

ТОТАЛ-ДЕНІМ 

Денім не вийде з моди восени 2018-го. Улюблені джинси, комбінезон, сарафан та спідниця стануть головними атрибутами модниць, що ведуть динамічне життя в місті. 

@diglowshop

ЯСКРАВІ ПАНЧОХИ 

Панчохи різноманітних відтінків можуть бути як щільними, так і майже прозорими. Такий аксесуар допоможе створити креативний образ, що виражатиме вашу індивідуальність. Комбінуйте яскраві панчохи з сукнями або спідницями нейтральних відтінків. 

@blaireadiebee

Читайте також