Рівненським студентам розповіли, як знайти перше робоче місце

http://nuwm.edu.ua

В конференц-залі відбувся семінар для студентів «Особливості працевлаштування молоді на перше робоче місце». Про це пише сайт НУВГП. 

Представник Рівненського обласного центру зайнятості Світлана Жовнір оглядово розповіла про наявні вакансії в центрі зайнятості,  зазначила перелік документів для того, щоб стати на облік в ЦЗ, розмір допомоги по безробіттю, говорила і про затребуваних фахівців  на сучасному ринку праці. Світлана Святославівна дала поради молоді, як правильно скласти резюме та представити себе на співбесіді. Фахівець із працевлаштування відмітила  також можливість поєднання здобуття фаху з роботою чи стажуванням для студентів старших курсів. А ще пані Світлана розповіла про громадський проект масових відкритих онлайн-курсів – «Prometheus» (МВОК), мета якого  – безкоштовно надати найкращі навчальні можливості кожному українцю.

У співпраці з викладачами кращих ЗВО України на платформі створюються та розміщуються відкриті онлайн-курси з підготовки до ЗНО, громадянської освіти, підприємництва, аналізу даних  тощо з відеолекціями, форумами та інтерактивними тестами. Доступ  до них безкоштовний всім охочим.

Більше фото у   

Читайте також