Рівненський Будинок ветеранів будуть фінансувати з міського бюджету

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Будинок ветеранів – віднедавна комунальний заклад Рівного, який влітку минулого року облаштувала команда «Рівне Разом». Тут є кабінет психологічної допомоги, хостел, є зал для проведення тренінгів і групових занять, простір для спілкування «Коло друзів» та дитяча кімната.

На одній із попередніх сесій Будинок ветеранів зробили комунальним закладом Рівного. Сьогодні ж – внесли зміни до бюджету, які передбачають виділення фінансування для нього.

Для утримання цього закладу для управління праці та соціального захисту населення передбачили 754 тисячі гривень.

«Ми всі говоримо за військових, але хочеться робити реальні речі. Ми це показуємо своїм прикладом. Якщо ми пообіцяли – маємо довести це все до кінця і Будинок ветеранів має запрацювати. Це наша єдина мета для того, щоб вирішувати проблеми. Фінансування заклали у змінах до бюджету. Тепер Будинок ветеранів зможе і писати проекти, і залучати інші інвестиції, які даватимуть можливості вирішувати проблеми ветеранів, військових та їх сімей», - зазначив з цього приводу секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Будинок ветеранів - це місце, де кожен ветеран АТО/ООС зможе отримати допомогу у питаннях працевлаштування чи відкритті власної справи. Він зможе координувати свою діяльність з такими ж, як він ветеранами, з міськими службами, з органами влади.

Читайте також