Рівненський діагностичний центр отримав кошти на відновлення рентген-апарату

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Поліщука отримав 600 тисяч гривень на відновлення рентген-апарату.

Про це повідомив головний лікар медзакладу Роман Шустик.

За його словами, у 2019 році на новий рентген-апарат було виділено 15 мільйонів гривень з обласного бюджету. Того ж року було проведено тендер на закупівлю обладнання, який за подання фірми-учасника був відмінений. 

За погодження Рівненської ОДА виділені 15 мільйонів були спрямовані на купівлю іншого не менш важливого обладнання - електромеханічної екстрапоральної системи для літотрипсії. Наразі, цей апарат закуплений, встановлений і вже успішно лікує пацієнтів.

"А цього року ми вирішили відновити старий ренгендіагностичний апарат, у якому необхідно було замінити ренгентрубку. Добре, що знайшлись благодійники в особі ТОВ "Рівнеетил" та її директора Ігоря Шумілова, які погодились оплатити нову трубку та її встановлення. Договір на закупівлю трубки вартістю більше 600 тисяч підписаний, найближчим часом обладнання буде встановлено", - повідомив у своєму дописі у Фейсбук Роман Шустик.

 

Читайте також