Рівненський навчальний заклад - учасник форуму з рибництва

У Києві стартувала Міжнародна виставка-форум рибної індустрії та риболовного хобі. Вона триватиме з 21 по 23 листопада. Під час урочистого відкриття до учасників та гостей звернулися Ярослав Бєлов - голова держрибагенції та Джон Мілз - представник Євросоюзу з питань фінансування проєкти розвитку рибництва в Україні. Свою експозицію на масштабному заході представив і Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Найбільший навчальний заклад у системі профтехосвіти державної служби зайнятості пропонує сьогодні навчання за такою професією, як «Рибовод (кваліфікований робітник)». Завідувач Млинівського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Анатолій Смалько презентує на виставці навчальну базу за даною професією, а також – загальну інформацію про освітні послуги центру.

Захід передбачає максимальне залучення представників рибного промислу,  роботодавців, представників державних установ, навчальних закладів, торговельної сфери та усіх, хто цікавиться перспективною і надзвичайно важливою галуззю. Саме у цій атмосфері буде відображено потенціал, головні проблеми та ефективні шляхи розвитку вітчизняного рибництва.

Читайте також