Рівненський плавець із дружиною стали найяскравішою спортивною парою України-2020

Фото - відкриті джерела

Відомий рівненський плавець, чемпіон світу з плавання Михайло Романчук разом зі своєю не менш відомою дружиною - також спортсменкою, срібною призеркою останніх літніх Олімпійських ігор зі стрибків у довжину Мариною Бех-Романчук брали участь у конкурсі від Національного олімпійського комітету України щодо звання «Найяскравішої спортивної пари України». Голосування тривало чотири дні. Участь брали ще шість відомих пар. Про це читайте тут: Відомий рівненський плавець з дружиною претендує на звання найяскравішої пари України

Як стало відомо у День закоханих, серця вболівальників полонила Love Story віцечемпіонів світу - плавця Михайла Романчука і легкоатлетки Марини Бех-Романчук. Вони набрали найбільше голосів - 1096 (256 instagram + 840 facebook).

А от за друге місце розгорнулася напружена «боротьба», в результаті якої з перевагою у 19 голосів перемогла наша веслувальна пара Євгенія Німченко-Довгодько та Іван Довгодько (74+285=359).

«Бронза» дісталась представникам єдиноборств - дзюдоїсту Дмитру Бережному і борчині Аліні Махині-Бережній (128+212=340).

Портал «Рівне Медіа» щиро вітає переможців і призерів конкурсу!

 

 

Читайте також