Рівненський «СОМ» розчищає місто від снігу (ФОТО)

Снігова негода продовжує лютувати в Рівному. До розчистки снігу залучені не лише комунальні служби, а й поліція, військові, рятувальники, джипери, активісти Нацкорпусу, Правого Сектора, релігійних організацій, громадського формування «СОМ», колектив ЦНАПу, соціально відповідальні підприємці.

Про це розповідає профільний заступник міського голови Володимир Дяк. За його словами, члени формування «СОМ» розчистили зупинки громадського транспорту та пішохідні зони на мікрорайоні Боярка.

«Вирішили не стояти осторонь боротьби з сніговою негодою. Тому, взявши лопати в руки, наші активісти вийшли на вулиці Рівного. Разом з хлопцями ми розчистили не лише пішохідні зони, а й заїзд до 27 школи. Важливо уточнити, що ця акція не одноразова, плануємо і надалі включатися в процес», - розповідає керівник громадського формування з охорони громадського порядку «Рівненський загін сприяння поліції «СОМ» Андрій Маркевич.

Додамо, що рівненські комунальники очищають вулиці від снігу 24/7 та без вихідних. На дорогах міста і вдень, і вночі працює снігоочисна техніка.

Читайте також