Рівненський Спідвей відсвяткував день народження - 61 рік

24 травня Рівненському Спідвею виповнився 61 рік!

З цієї нагоди "Клубом вболівальників Рівненського Спідвею" була організована зустріч ветеранів, - справжніх легенд улюбленого виду спорту тисяч рівнян.

Про це повідомив Сергій Головня у спільноті "Тільки Спорт.

Нагадаємо, що протягом місяця по на вулицях міста Рівне встановлені сіті-лайти із зображеннями 12-ти найкращих, на думку вболівальників, представників "чорного спорту".

Легенди Григорій Хлиновський, Віктор Кузнєцов, Анатолій Жабчик, Володимир Колодій та Віктор Гайдим взяли участь у невеличкій фотосесії, сфоторафувавшись біля кожного із сіті-лайтів. (фотозвіт чекайте вже сьогодні ввечері). Пізніше до когорти Великих долучився й Ігор Звєрєв. Заключні фото були зроблені біля пам'ятного знаку "Скульптура спідвеїсту", що знаходиться поблизу стадіону з технічних видів спорту "Мототрек" (вул. Курчатова, 3). Окрім Легенд у фотосесії взяли участь й представники, створеної минулої осені при ГО "КВРС", "Спілки Ветеранів Мотоспорту" - Голова Правління Сергій Маринич та Секретар Спілки Ігор Соколовський.

Під час спілкування з Легендами було озвучено багато цікавих та важливих питань, які стосуються розвитку Рівненського спідвею, зокрема й створення Музею, присвяченого нашому улюбленому виду мотоспорту.

Однак напевно найбільш важливим є те, що до тренувального процесу, який маємо надію зовсім скоро відновиться, за сприяння "КЛУБУ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ", відтепер долучаються майстер спорту міжнародного класу (5-те місце в чемпіонаті світу 1973 р.) та заслужений тренер України Григорій Хлиновський та майстер спорту міжнародного класу (найрезультативніший гонщики СРСР 1987 р.) Ігор Звєрєв. Про наміри долучитися до процесу виховання молодого покоління спортсменів заявиви і Віктор Кузнєцов (майстер спорту міжнародного класу, лідер "Сигналу" 80-х років, 6-й гонщик світу у 1986 році).

Читайте також