Рівненський співак розповів депутатам про напад на його родину

Під час сесії Рівненської міської ради Заслужений артист України, рівненський співак Леонід Репета розповів депутатам про напад на його родину. За словами пана Репети, організатором подвійного нападу на нього та його сім'ю є чоловік, що має нікнейм у Фейсбуці Іван Степанюк.

Напад на чоловіка та його дружину з сином стався 27 серпня у селі Бармаки, що неподалік Рівного. Рівненський співак вважає, що причиною нападу стала суперечка на тему релігії із тим самим Іваном Степанюком. Репета також заявляє, що поліція ігнорувала на їх виклики:

"Коли нам били машину, жінка дзвонила в поліцію і казала, що нас б'ють. Після цього ми поїхали другий раз в поліцію. Як я можу їхати додому, може в мене там вже дім рознесли. Я просив дати мені охорону, але мене проігнорували. Подзвонив до знайомого в Київ, він питає, яке відділення і через деякий час приїхав білий джип поліцейський", - заявив Репета. 

Від депутатів Леонід Репета вимагає, аби комісія "розібралася" із тим, як поліція та СБУ розслідують справи з нападу. Сесфя доручила відповідній комісії - регламенту та закону вивчити це питання. 

 

 

Читайте також