Рівненській стоматполіклініці - 60 років

Ілюстративне фото

У комунальному закладі «Рівненська обласна стоматологічна поліклініка» відбулося робоче зібрання лікарів стоматологічних поліклінік з усіх районів Рівненщини, на якому підбили результати роботи першого півріччя.

Перед початком заходу перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк привітав усіх працівників з відзначенням 60-ої річниці Рівненської обласної стоматологічної поліклініки, яке святкували 1 липня.

«Незважаючи на те, що обласній стоматологічній клініці вже 60 років колектив тут доволі молодий та досвідчений, а 60 років для закладу – це тільки початок. Я бажаю, аби ви досягали нових вершин у роботі та нехай складається у вас все якнайкраще», - зазначив Сергій Свисталюк.

За вагомі особисті внески у розвиток охорони здоров’я Рівненщини, високу професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди 60-річчя заснування перший заступник голови обласної ради нагородив грамотами та цінними подарунками Рівненської обласної ради головного лікаря КЗ «Рівненська обласна стоматологічна поліклініка» та лікарів Ростислава Шендера і Євгена Кревенчука. 

Читайте також