Рівненський студент став призером Всеукраїнського конкурсу «Я – європеєць!»

Впродовж вересня – березня проводився V Всеукраїнський конкурс есе «Я – Європеєць!», організований Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця». Повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

На розгляд журі було представлено більш як 6000 робіт  учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти з різних областей України.

У квітні відбулася церемонія нагородження, яка проходила у Посольстві Литовської Республіки в Україні. Серед запрошених – член євроклубу «Єврогоризонт» Рівненського Вищого професійного училища № 1 м.Рівне Артур Галабурда, який посів ІІІ місце.

«Кожного року, що проводиться  конкурс, переконуємося, що молодь України – справжні європейці. У кожного з вас своє бачення Європи та значення людини й особистості у ній. Кожне прочитане есе доводить, що ви є сьогодення й майбутнє сучасної та європейської країни. Вдячний кожному з вас за свою думку, світогляд та віру у краще майбутнє», – прокоментував Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс

Переможців конкурсу було нагороджено дипломами та цінними подарунками.

Читайте також