Рівненський центр профтехосвіти перевірила начальник зі столиці

РІВНЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФТЕХОСВІТИ ВІДВІДАЛА ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

21 січня із робочим візитом до Рівненського обласного центру зайнятості завітала заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Ольга Макогон. Одним із перших вона відвідала навчальне відділенняРівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, що у Рівному на вул.Пирогова,8. Гості презентували напрями підготовки кваліфікованих робітників та робітничі професії, за якими навчають у відділенні. Директор РОЦЗ Іван Ткачукта директор РЦПТО ДСЗ Володимир Псюкпрезентували найпотужніший навчальний заклад у системі профтехосвіти ДСЗ, який впродовж 26 років готує кваліфікованих робітників за 56 ліцензованими професіями і 200 напрямами цільової підготовки.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова провела екскурсію кабінетами і лабораторіями, зокрема, із підготовки фахівців для ІТ-сфери. Сучасне комп’ютерне обладнання, ліцензійне програмне забезпечення, новітні технології, досвідчені викладачі – ось та потужна база, яка дозволяє забезпечувати підготовку конкурентоспроможних кваліфікованих веб-дизайнерів, графічних дизайнерів, монтажників інформаційно-комунікаційних мереж, верстальників, операторів з обробки інформації, бухгалтерів, діловодів, секретарів керівника, кравців…Ольга Валентинівна поспілкувалася із викладачами, побувала на занятті майбутніх 3d-дизайнерів, відвідала заняття молодих педагогів РЦПТО ДСЗ із провідним коуч-тренером Інною Дружиніною.

Заступника керівника ДСЗ зацікавили унікальні можливості навчального закладу з надання освітніх послуг слухачам із особливими потребами та із використанням технологій дистанційного навчання. Вона ознайомилася із роботою інформаційно-бібліотечного ресурсу, оцінила представлені на виставці та на офіційному сайті навчального закладу роботи майстра виробничого навчання ковалів Сергія Торулі, ознайомилася із навчальною і спеціальною літературою бібліотеки РЦПТО для слухачів і викладачів.

Наприкінці зустрічі Ольга Валентинівна зауважила, що це перший візит до навчальних закладів ДСЗ, і він справив на неї приємне враження: «Ваш досвід роботи необхідно   передавати колегам, цінні напрацювання - поширювати і якнайширше застосовувати у професійному навчанні слухачів, а освітні послуги популяризувати серед населення».

Читайте також