Рівненський університет став членом Міжнародної водної асоціації

фото ілюстративне

Завдяки участі НУВГП в міжнародних освітніх проектах серії Водна Гармонія та активному сприянню координатора проектів, професора Харші Ратнавіра (представник Норвегії в Європейському водному Союзі (EWA)) в грудні 2018 року НУВГП та 8 співробітників університету стали членами Міжнародної водної асоціації (International Water Association (IWA)). Про це пише сайт НУВГП. 

Діяльність Міжнародної водної асоціації спрямовано на об’єднання найкращих світових спеціалістів у галузі водного господарства з метою обміну знаннями, досвідом та ідеями з актуальних питань та для розробки і реалізації інноваційних рішень у сфері водних ресурсів, що сприятимуть їх збереженню. Місія полягає у тому, щоб просувати стандарти та найкращі практики стійкого управління водними ресурсами.

Міжнародна водна асоціація (IWA) є найбільшою мережею професіоналів у галузі водних ресурсів , що створена для пошуку рішень світових водних проблем і складається з більш ніж 10 000 окремих членів та близько 500 великих корпорацій у 130 країнах. Щорічно IWA проводить більше 40 спеціалізованих конференцій та семінарів з різних аспектів управління водними ресурсами, включаючи Всесвітній водний конгрес та виставку.

 

Алла Кучерова,
сектор грантової роботи

Читайте також