Рівнянам на замітку: чому варто встановлювати сигналізацію?

5 причин чому варто рівнянам встановити сигналізацію

За даними експертів поліції охорони, близько 80% вхідних дверей можна відкрити лише за кілька хвилин звичайним господарськими інструментами: викруткою, пасатижами, молотком, розвідним ключем, ножем для різання металу тощо. Саме тому, варто звернути увагу на «5 причин чому варто встановити сигналізацію».

Причина №1: сучасне технічне обладнання

Поліція охорони встановлює системи з датчиками на вікнах та дверях. Вони реагують на рух, звук, тепло. Ефективність спрацювання правильно підібраного технічного обладнання складає 99%.

Причина №2: мобільність

Працівники поліції охорони мають оновлений автопарк та мотоцикли. Щодня вони здійснюють чергування по місту та області.

Причина №3: великий штат досвідчених працівників

Набір працівників, допуск до охорони об’єктів та груп реагування відбуваються після тривалих навчань і стажування. Окрім цього, поліцейські й охоронники продовжують систематичне навчання, здають спортивні та професійні норми.

Причина №4: поліцейські охорони мають окресленні законом права та повноваження

Поліція охорони — єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

Причина №5: офіційно визнані – найкращі в Україні!

Поліцейські охорони щодня відточують свої знання та вміння. Впродовж року відбуваються численні змагання з професійної майстерності. Минулого року Управління поліції охорони в Рівненській області вибороло перше місце в змаганні «Кращі за професією 2018» серед груп реагування.

Читайте також