Рівнянам на замітку: книжкові новинки, які варто прочитати

https://www.booklya.ua

Книжкові новинки, про які неможливо мовчати, від Буклі.

"Коти-вояки. Нове пророцтво. Книга 3. Світанок" Ерін Гантер

Третя книга другого циклу «Нове пророцтво» серії світового бестселера «Коти-вояки».

Повернувшись до лісу, обрані коти мають переконати Клани об’єднатись і вирушити на пошуки нової домівки. Але як це зробити, якщо ніхто не знає, куди саме треба йти і що чекає попереду? Хіба повірять досвідчені провідники словам юних котів і борсучихи?

Небезпека вже зовсім поруч, і у знесилених, голодних Кланів обмаль часу. А Зореклан чомусь мовчить і не дає їм більше жодного знаку…!

"Як спілкуватися з психами. Правила взаємодії з неадекватними й нестерпними людьми" Марк Гоулстон

Кожен день нам доводиться мати справу принаймні з одним божевільним. Не з тим, хто вважає себе Наполеоном, а з «побутовим психом», тобто тим, хто інколи втрачає здоровий глузд і поводиться ірраціонально. Це може бути бос, який вимагає нездійсненного, прискіпливий батько, колега-маніпулятор чи сварливий сусід, надто емоційний подружній партнер чи нерозсудливий клієнт. А може, це ви самі?

Книга про те, як спілкуватися з нестерпними людьми і зберігати при цьому здоровий глузд.

"Усі мої жінки. Пробудження" Януш Леон Вишневський

Він, головний герой, — відомий польський математик, нарцистичний професор, що поставив роботу на перше місце й постійно легковажив почуттями людей, які його любили. Та про це можна дізнатися тільки після розкручування своєрідної спіралі — стисненої пам'яті, що поступово повертається до Нього в лікарні.

Він згадує не тільки свій останній день перед утратою свідомості на залізничному вокзалі нідерландського містечка Апельдоорн, а й найголовніші моменти всього життя.

Він починає згадувати всіх, з ким довелося перетнутися в житті. І поступово розуміє, що був сконцентрований тільки на собі, а через це страждали всі близькі для Нього люди. Чи стане це усвідомлення пробудженням для Його душі й тіла? Чи вже запізно?

"Оголені гормони. Курс пробудження гармонії здоров'я і тіла" Оксана Зубкова

Оголені гормони - це шлях гормонального балансу жіночого здоров'я від самої природи. Це шлях повернення до витоків, спрощення, а не ускладнення! Слідуючи йому, ми вагітніємо після багатьох років невдач, позбавляємося від кіст, ПМС, перепадів настрою, стаємо стрункими і та красивими з роками. Запрошую вас пройти зі мною істинно жіночий шлях - шлях любові до своїх гормонів. У відповідь вони полюблять вас і зроблять щасливими. Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед скоєнням будь-яких дій, що рекомендуються, необхідно проконсультуватися з фахівцем.

"Атлас пригод. Незабутні відчуття, які варто пережити хоча б раз"

Якщо хочеться нових відчуттів, ви знайдете тут безліч захоплюючих ідей: катання на гірському велосипеді в Болівії, каное в Бразилії, серфінг в Австралії, походи по вулканах в Гватемалі, стрибки з парашутом в пустелі Намібії, сходження на гору в Уельсі і багато іншого. Атлас пригод стане для вас путівником в дивовижний світ нових відкриттів.

Зберіть речі і приготуйтеся завоювати планету!

Для кого ця книга:

Для тих, хто любить подорожі, кому цікаві чудеса нашої планети і кого ваблять пригоди.

Читайте також