Рівняни хочуть іміджевий ролик міста (+ВІДЕО)

Фото - відкриті джерела

Серед проектів, які нині подані на Громадський бюджет Рівного є й ті, які стосуються популяризації міста. Зокрема, рівнянин Віктор Булига пропонує створити іміджевий проморолик Рівного. Цей ролик повинен стати аудіовізуальною візитівкою міста. Крім того, це хороша нагода показати Рівне як інвестиційно і туристично привабливе, комфортне для ведення бізнесу. 

"Проморолик буде спрямований на створення репутації та високого іміджу Рівного серед представників українських й іноземних компаній та найрізноманітніших організацій і гостей міста, звичайних пересічних громадян з усього світу. 
Те що виготовлення такого продукту справді назріло для міста говорить і той факт, що управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради вже оголошувало конкурс на розробку промороликів, які презентують Рівне за межами нашого міста і області, а також за межами України. Саме тому у даній заявці, серед іншого, враховуються і вимоги, які стосувались попередніх конкурсів щодо виготовлення промороликів, які конкретно стосуються міста Рівне. Незважаючи на те те що всі розуміють що відсутність відеопрезентаціх міста не йде йому на користь, проте до цих пір ми усі не маємо хоча б однієї достойної сучасної відеовізитки, яка б могла представляти суто місто на всеукраїнському та світовому рівні", - йдеться в описі проекту. 

До того ж, таким чином вже деякі міста України навчилися популяризувати себе. Автор пропонує, аби ролик був створений у вигляді «живої» зйомки високої якості у поєднанні з комп'ютерною графікою (виключно для свідчення цифр, деталей, нюансів) та з використанням сучасного музичного оформлення.  З огляду на міжнародний масштаб використання відеопрезентації, запис відео повинен здійснюватися у найвисокоякіснішому на сьогодні форматі 4К, диктор повинен мати приємний голос. До того ж, такий ролик бажано зробити двома мовами - українською та англійською.

"Прикладом того, що Рівне вже зробило перші кроки і вже має певний результат у цьому напрямку, який потрібно продовжувати є деякі рівненські відео та кінороботи, з якими вже встигли познайомитися, як в Україні, так і за кордоном. Саме вони з успіхом були прийняті в нашій країні, так і у світі. Це короткометражний фільм “Тунель”, який у 2015 році було відібрано на Каннський міжнародний кінофестиваль у секцію Short film corner festival de Cannes та на інші фестивалі в Україні та за кордоном. Музичний кліп “Люблю музей” та ролик “Рівне крізь призму часу-2”, які незважаючи на високу світову конкуренцію були відібрані на велику кількість міжнародних кінофестивалів, які проходили на всіх континентах, пропагуючи Рівне у всьому світі, отримавши при цьому відповідні відзнаки та гарні відгуки, як професійного журі, так і глядачів", - запевняє автор. 

 

Читайте також