Рівняни можуть приєднатися до всесвітнього флешмобу з прибирання території

Нарешті корисний і важливий: в мережі запустили флешмоб #trashtag, де користувачі прибирають сміття і діляться світлинами «до/після», пише спільнота Територія.

На сайті Reddit днями запустили челендж, в якому просять прибирати забруднені території. Світлини «до та після» викладають під хештегом #trashtag.

Флешмоб розпочався із фотографії користувача Baxxo25. «Новый челендж для усіх знудьгованих підлітків. Сфотографуйте місцевість, яка потребує прибирання та догляду. Зробіть другу світлину після того, як поприбираєте, і викладіть у мережу», – йдеться у тексті на зображенні.

Коментатори сподіваються, що флешмоб набере такого ж поширення, як Ice Bucket Challenge та буде не менш корисним. Більшість фотографій з’являються на сабредіті /trashtag, але челендж вже перейшов і в інші соцмережі.

У флешмобі запрошують взяти участь не лише «знудьгованих підлітків». Для цього потрібно зробити фотографію забрудненої території, прибрати її, сфотографувати результат та викласти у будь-яку соцмережу із хештегом #trashtag.

Свої досягнення у прибиранні території можна також увічнити на інтерактивній мапі від організації Keep Nature Wild. Спільними зусиллями організація планує зібрати близько 500 тонн сміття до 2023 року. З 2016 року на їх рахунку майже 90 тонн.

Читайте також