Рівняни не задоволені акційними талонами на суші

В зв'язку з резонансом навколо публікації про Суші-Бар Кіото та їх талони, редакція Ревізор Рівне . Вилка вирішила провести експеремент та спробувати замовити суші по талонах "Кіото". І ось що вони отримали:

Номер телефону який на талонах вказаний до суші-бару, що знаходиться на вул. Р. Шухевича, на сайті даного закладу закріплений за відділенням яке знаходиться за адресою вул. Грушевського. Проте, якому б відділеню він не належав - він не працює. Даний телефон "поза зоною досяжності".

Зателефонувавши за номером, який вказаний на талоні до суші-бару по вул. Грушевсього, ми були здивовані. Перше що нам здалось дивним, що коли по той бік підняли слухавку нам сказали: "Альо" недооброзичливим тоном і все... Ми спочатку навіть подумали що помилились номером. Проте, коли почали питати за талони, нам відповіли, що скористатись ними в принципі можна, але замовлення вони не приймуть, бо кухня зайнята.

Дотелефонувавшись до "Кіото" за адресою вул. Соборна, коли "підняли" слухавку, нам нормальним тоном голосу повідомили, що ми зателефонували у "Кіото", що вже набагато краще ніж у попередньому відділені даного суші-бару. Проте, замовлення приймати також відмовились.

Ось такі акції з таким сервісом проводить Суші-Бар Кіото. 

У телеграм-каналі спільноти йде обговорення карток. Керівники даної акції кажуть, що можуть повернути за невикористані картки гроші.

Кому цікаво - приєднуйтесь до бесіди:https://t.me/joinchat/FNR5JQ11RIvf5tvdKHGiLg

Читайте також