Рівняни перемогли на конкурсі студентських робіт в Одесі

http://nuwm.edu.ua

У передсвяткові дні, 24-26 квітня на базі Одеської національної академії харчових технологій, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галузями знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному  році» проходив Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища». Про це пише сайт НУВГП. 

У конкурсі взяли участь 75 проектів, які розробляли студенти з різних ЗВО України. Тематика студентських розробок стосувалась природоохоронних технологій захисту атмосферного повітря, водних та земельних ресурсів, удосконалення переробки твердих та органічних відходів, модернізації очисних споруд, еко-будівництва тощо. У загальному рейтингу при оцінюванні студентських робіт, крім новизни ідеї, враховувались також наявність публікацій та впровадження розробок у виробничий чи навчальний процес.

Тож із великою приємністю та гордістю за наш університет повідомляємо, що на цьому конкурсі:

  • Дипломом І-го ступеня була нагороджена Катерина Крук за роботу на тему «Технологія аерації та запобігання замору риб антропогенно трансформованої гідроекосистеми», науковий керівник – д.с.-г.н., професор Клименко Микола Олександрович;

  • Дипломом ІІ-го ступеня була нагороджена Марія Толочик за роботу на тему «Зниження вмісту токсичних елементів у річковій воді за технологією сорбційного вилучення», науковий керівник – д.б.н., професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Бєдункова Ольга Олександрівна.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо їм подальших звершень, перспектив та реалізації в обраній спеціальності!

Ольга Бєдункова,
кафедра екології

Читайте також