Рівняни просять упорядкувати пішохідну ділянку від 24-ої школи до АС "Чайка"

На сайті Рівненської міської ради зареєстрували петицію, в якій просять упорядкувати пішохідний перехід від 24-ої школи до АС "Чайка". Автор звернення Віталій Бондаренко переконаний, що  громадяни, в тому числі і діти, що йдуть до школи, постійно наражаються на небезпеку: 

"Велика кількість мешканців міста кожного дня здійснюють піший перехід від вулиці Гайдамацька до вулиці Гагаріна через необладнаний перехід, що тягнеться від скверу 24-ї школи до парафії Святого Йоана Павла II (на малюнку позначений відрізком АС). На ділянці АВ немає відокремленого тротуара від проїзної частини. Відповідно, громадяни, в тому числі і діти, що йдуть до школи, постійно наражаються на небезпеку.

Також на відрізку ВС, на більшій його частині, немає твердого покриття, є лише невеликий шматок, що вмощений бетонними плитами. При погіршенні погодніх умов пройти там дуже складно. Також в точці В знаходиться металева рама, яку дуже важко подолати маломобільним громадянам, в тому числі мешканцям з дитячими візочками.

Необхідно виправити всі згадані вище проблеми і забезпечити безперешкодний і безпечний прохід на цій ділянці для всіх категорій громадян".

Підтримати петицію можна тут. Якщо вона набере 300 голосів, міський голова Володимир Хомко надасть письмову відповідь. 

Читайте також