Рівняни у 2018 році витратили на нові авто аж 18 млн доларів

фото ілюстративне

З початку року у Рівно зареєстрували нових авто на 18 мільйонів доларів на нові авто.

У січні-вересні цього року вРівному та області зареєстрували майже 600нових автомобілів. Кожназ цих машин в середньому коштувала31 тисячу доларів США.

Понад 50%машин, які зареєстровали у регіоні,мали ціну від 17 до 35 тисяч. Ще 25% були дорожчими 35 тисяч, а середня вартість автомобіля в регіонісклала 31тисячу доларів США. За 9 місяців сума покупок у Рівному перевищила 18мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Найпопулярнішими в регіоні були автомобілі японської марки Toyota. У Рівному зареєстрували 89таких авто, а їх сумна вартість склала3мільйони доларів. Також у регіоні часто купувалиRenault і Kia. Серед моделей лідерами продажставкросоверRenault Duster.

Загалом, за 9 місяців 2018 року українці придбали 58 тисяч нових автомобілів на суму майже 2 мільярди доларів США. З початку року в Україні зареєстрували не мало «люксових» автомобілів: 2 RollsRoyce, 3 AstonMartin, 29 Bentley, 32 Maserati та понад півтисячі Land Rover.

Нагадаємо, впродовж перших шести місяців 2018 року вРівному та області зареєстрували майже 400 нових авто, а середня вартість кожного автомобіля становила 31 тисячу доларів. Тоді у регіоні найпопулярнішою маркою також була Toyota. Їх зареєстрували майже 60 авто на суму 2 мільйони доларів.

 

Читайте також