Рівняни зможуть отримати освячені паски через «Укрпошту»

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Українцям, які не святитимуть паску у церкві, "Укрпошта" пропонує замовити її додому заздалегідь. Доставка паски буде безкоштовною.

Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram-каналі.

"Великодню карантин не завадить! У Тернопільській області священник вигадав безпечний спосіб сповіді і освячення великодніх кошиків. Освячена пасочка уже з понеділка наступного тижня вирушить до найбільш віддалених куточків України. Замовити безкоштовну доставку великоднього хліба можна на сайті "Укрпошти" або через контакт-центр до 12 квітня включно. А листоноші чи кур'єри приноситимуть паски додому з 13 по 17 квітня в залежності від дати замовлення та населеного пункту", - написав Криклій. 

Він додав, що звернувся до предстоятелів ПЦУ Митрополита Епіфанія та УГКЦ Блаженнішого Святослава за благословенням та освяченням пасхальних хлібів для всіх тих українців, хто дотримується заходів карантину і проведе Великдень вдома. 

Як повідомляє ТСН, у пресслужбі Мінінфраструктури додали, що "Укрпошта" разом з партнером "Київським хлібозаводом" пропонує, не ризикуючи здоров’ям, замовити паску додому.

"Ви можете придбати паски (300 грам за 30 грн, 500 грам – за 50 грн), а Укрпошта безкоштовно їх доставить", - вказали у міністерстві. 

Читайте також