Рівняни зможуть приєднатися до місячника «Спорт для всіх - спільна турбота»

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх - спільна турбота» проходитиме з 1 до 30 квітня 2018 року в населених пунктах усієї України. Зокрема, проведуть його і у Рівному. Головною метою такої акції є покращання умов для регулярних масових занять фізичною культурою різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Відповідно, цілі та завдання місячника - упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону шляхом залучення до участі громадськості; стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді.

Також місячний має на меті проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги громадськості, державних та недержавних установ  і організацій, засобів масової інформації щодо питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою; запровадження сучасних стандартів активного дозвілля та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою.

Організатори акції - управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради - закликають усіх охочих взяти активну участь у благоустрої спортивних майданчиків за місцем проживання, адже «Спорт для всіх – спільна турбота!».

 

Читайте також