Рівнянин змагатиметься на Міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств

У Львові 7 жовтня відбудеться відкритий Кубок Львова зі змішаних єдиноборств. На Міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств «Lviv Open Cup 2018» на концерт-арена «Malevich» свій чемпіонський пояс захищатиме рівнянин Павло Демиденко. До слова, минулоріч на Міжнародному професійному турнірі зі змішаних єдиноборств "West Fight 25" рівнянин здобув дострокову перемогу задушливим прийомом у першому раунді та став чемпіоном Міжнародної ліги "Real Fight Promotions".

На октагоні у Львові рівненський спортсмен зійдеться в поєдинку з чемпіоном світу з кікбоксингу Русланом Маммадовим із Азербайджану. Попередньо суперником Павла Демиденка мав бути Владислав Кохненко, проте останній наразі не братиме участі в боях.

Незважаючи на реабілітацію після хвороби, рівненський чемпіон обіцяє захистити свій пояс:

"На жаль, повертаюсь після важкої хвороби, але все, що нас не вбиває, робить нас сильнішим. Я не дуже втратив форму та зараз активно її набираю, а психологічно відчуваю себе на усі 110%. Моя впевненість у своїх силах лише зросла, закінчу поєдинок у першому раунді," - запевняє Павло Демиденко.

Організатори турніру: «Всеукраїнська відкрита ліга ММА Real Fight Promotion» при підтримці Управління молоді та спорту міста Львова та Будівельної компанії «MS».

Аматорські та професійні бої, титульні поєдинки бійців з різних міст України та країн світу можна буде також побачити у прямому ефірі на українському каналі «XSPORT», а також на міжнародних телеканалах «Fite.TV», «Kokfights.tv», «Youtube» та інших.

Читайте також