Рівнянка Наталія Прищепа добігла до півфіналу Чемпіонату Європи

фото - Фейсбук

Рівнянка Nataliia Pryshchepa  7 серпня фінішувала першою у кваліфікаційному забігу на вісімсотметрівці чемпіонату Європи з легкої атлетики, що триває у Берліні, пише канал UA: Рівне

Час спортсменки - 2 хвилини 4 секунди і сім десятих. Завдяки такому результату Наталія Прищепа пробилася до півфіналу змагань, який запланований на завтра.

Нагадаємо, вчора свій виступ на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики на стадії кваліфікації завершив рівненський метальник молота Володимир Мисливчук. Наш земляк метнув снаряд на 70 метрів 59 сантиметрів, це майже на 4 метри менше за кращий результат Володимира у цьому сезоні.

Окрім Наталії Прищепи і Володимира Мисливчука, участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики візьмуть ще четверо спортсменів з Рівненщини.

Сьогодні о 21:20 за Києвом у столиці Німеччини на старт вийде Дмитро Сірук - біг на 10 тисяч метрів. У наступні дні змагань участь у чемпіонаті Європи візьмуть Катерина Климюк - естафета 4 по 400 метрів та марафонки Ольга Котовська і Вікторія Хапіліна.

Фото Андрей Попеляев

Читайте також