Рівнянка стверджує, що дружина зампрокурора області побила її сина

Рівнянка Ірина Карпович заявила, що її дитину побила дружина заступника прокурора області Павла Романчука Людмила Романчук. 

Про це жінка написала у Фейсбук. 

- Поки наші чоловіки і тати наших діток захищають нас від "сусідського" беззаконня, дружини наших чиновників, а точніше дружина заступника прокурора Рівненської області Романчука П.І. б'є беззахисних дітей.

01 06 моя дитина, якій 11 років спускається в ліфту, щоб погуляти з друзями на дитячому майданчику. На 8 поверсі зупиняється ліфт, Романчук Людмила Юріївна, яка проживає в нашому під'їзді на 8 поверсі витягує мою дитину з ліфта, тягнучи насильно його за руку і починає бити дитину, тягає її по сходовому майданчику, вживаючи нецензурну лексику і залякуючи дитину принижує її. Хапаючи дитину за руку, витирає свої двері дитячою рукою.

Даній пані, Романчук Людмилі Юріївні, ввижається, що хтось замастив її вхідні двері до квартири. І моя дитина мала їх помити. Дитина просить подзвонити мамі, на що дана пані реагує категорично і забороняє це робити, вживаючи при цьому дуже нецензурну лексику! 

Це все трапилось о 14:15. Також дана особа залякувала дитину, що її чоловік також поговорить з моїм сином, а за нього захиститись нікому (оскільки на даний час тато нашого сина і мій чоловік з перших днів війни захищає країну на передовій. А чоловік цієї пані займає високу посаду в обласній прокуратурі), - пише Ірина Карпович. 

Також вона просить надати розголосу цій ситуації. 

За її словами, дитина отримала сильниу фізичну, психологічну і моральну травму.

Крім того вона написала заяву у поліцію.

- Дитина боїться вийти з квартири. Про роботу з психологами я маю думати вже, серце болить від такого беззаконня, - додає жінка.

Також, за її словами, вона спілкувалась із Павлом Романчуком. І той, мовляв, у телефонній розмові заявив, що синців та доказів немає, крім того заперечив причетність до інциденту своєї дружини.

Як повідомили "Рівне Медіа" у пресслужбі обласної поліції, першого червня рівнянка звернулася до поліції із заявою, що сусідка нанесла тілесні ушкодження її 11-річному синові. 

Слідчі Рівненського РУП внесли відомості до ЄРДР за статтею 125 КК України. Усі обставини встановлюються у рамках кримінального провадження

Читайте також