Рівнянка виборола перше місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі в Празі

На ювілейному X Міжнародному фестивалі-конкурсі “Star dezt v Praze”, що відбувся у Празі, високо оцінили вокальну майстерність та артистизм солістки міського палацу культури Анни Римчук. І хоча конкуренти були з Америки, Іспанії, Німеччини, Швеції, Азії, Мальти, Ізраїлю, Філіппін, Швейцарії, Куби, Азербайджану, Білорусі, Росії, Казахстану, Латвії, Литви та інших країн, Анна здобула перше місце.

Виконує Анна пісні на англійській, французькій, італійській мовах. Каже: «Щоб заспівати пісню, я маю вкласти у неї душу. Найбільше люблю технічні пісні. Саме такі обрала на конкурс. Мені подобається Прага - історичне, затишне, старовинне і атмосферне місто!". 

За день до фестивалю Анна хотіла відмінити поїздку через стан здоров’я, але все таки поїхала… Її чекала там перемога!

Пісня з репертуару The Hardkiss “Altair”звучала у виконанні рівнянки і на гала-концерті.

Фестиваль у Празі пам’ятний для Анни, як і фестиваль у Італії, де вона отримала ГРАН-ПРІ. У конкурсах, які відбуваються в Україні, Анна здобула вже понад двадцять перших місць і десять ГРАН-ПРІ.

Анна поки не розповідає про подальші творчі плани, але зізнається, що буде розвивати свій талант ще більше, ще сильніше. Пробуватиме щось нове, і отримуватиме перші місця. Дякує за підтримку у першу чергу музикантові мамі Оксані Богданівні, яка ще в дитинстві підмітила її талант, викладачам вокалу з Рівного, зірковим тренерам, і особливо - Олені Савіновій – нинішньому своєму вокальному тренерові, і вокальному тренерові багатьох зірок українського шоу-бізнесу.

За інформацією пресслужби МПК "Текстильник"

Читайте також