Різанина на Різдво: на Рівненщині жінка вкоротила чоловікові віку через ревнощі

42-річний мешканець Вараша помер від завданого ножового поранення. Чоловіка без ознак життя вчора виявив 58-річний сусід. Він і викликав поліцію. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Вараського районного відділу поліції. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області. 

Відомо, що напередодні подружжя відпочивало в друзів. Чоловік приревнував дружину, оскільки вона залишилася у гостях і повернулася пізніше ніж він.

Зі слів жінки, під час з'ясування стосунків чоловік почав її душити, а вона, аби захиститися — взяла зі столу кухонний ніж, яким завдала чоловікові удар у живіт. Викликати «швидку» та поліцію жінка попросила сусіда. Втім, медики лише констатували смерть потерпілого. Відповідно до лікарського свідоцтва він помер внаслідок проникаючого ножового поранення черевної порожнини і масивної крововтрати.

"Слідчі затримали жінку  у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України їй повідомили про підозру.  Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відомо, що зловмисниця раніше не потрапляла в поле зору поліцейських, а родина загалом характеризується посередньо", - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

Читайте також