"Різдво буду зустрічати не так, як зазвичай": мер Рівного поділився планами на свята

Наближаються різдвяні свята і рівняни готуються зустрічати їх у родинному колі. Новоспечений мер Рівного Олександр Третяк розповів, як святкуватиме Різдво на новій посаді. 

"Різдво буду зустрічати не так, як зазвичай. Зазвичай я їхав до батьків. Сьогодні у мого тата день народження. Вся сім’я з’їжджалась і вітали мого тата. Потім залишались на святковий стіл. Вся родина співала різдвяних пісень. Діти, внуки приїжджали до батьків. А завтра, як годиться, участь у церковних богослужіннях. Таке сімейне затишне свято. Хотілося б більше відпочити у ці різдвяні дні. Але цьогоріч буде по-іншому. Цього року я практично в режимі нон-стоп змушений працювати. Напевне, вже сьогодні не потраплю навіть на день народження батька. Лише по телефону буде вітання. Ну а завтра обмежусь мінімальною участю у різдвяному церковному богослужінні. І далі в режимі чергування. Будемо очікувати рішення Кабміну по локдауну", - розповів пан Третяк.

Нагадаємо, завтра, 7 січня, Кабмін проведе засідання, де остаточно вирішать чи запроваджувати локдаун на території України.

Читайте також