Роман Шустик прокоментував своє відсторонення від посади керівника діагностичного в Рівному

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Сьогодні з'явилась інформація про те, що керівника комунального підприємства «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука» Рівненської обласної ради Романа Шустика з 12-го липня відсторонять від посади, а щодо його дій проведуть службове розслідування.

Відповідне розпорядження підписав голова облради Сергій Кондрачук. Основною причиною такого рішення назвали заборгованість із виплат зарплат працівникам закладу, яка наразі становить близько 2 мільйонів гривень.

Про це ми повідомляли тут: У Рівному керівника медзакладу відсторонили від посади - проводять службове розслідування.

Сам Роман Шустик щойно прокоментував цю ситуацію в себе на сторінці у мережі "Фейсбук". 

"Ви знаєте, що медичні заклади фінансуються з Києва. Часом із цим бувають затримки. Коли це трапилося в Рівненському обласного клінічного лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщука, я почав стукати у всі можливі інстанції на всіх рівнях, щоб прискорити необхідне фінансування. Звернувся до обласної ради, якій належить наш медзаклад. Проте, замість допомоги отримав відсторонення від посади.

Однак, попри все Рівненський діагностичний центр здійснює свою роботу, виплачуються заробітні плати, ми зберегли трудовий колектив та розвиваємося.

Наші працівники отримали аванс за червень, а зараз триває виплата заробітної плати за підсумками червня. Тижнева затримка відповідно до закону ще навіть не є офіційно зареєстрованою. Її плануємо погасити вже в найближчі дні", - написав Роман Шустик.

Читайте також