Розіграш від "Рівне Медіа": даруємо два електрообігрівачі від компанії "Smart Install"

Прийшла зима, а це означає, що розпочався довгоочікуваний і улюблений усіма період новорічних свят та подарунків. Вже не за горами - День святого Миколая. Саме тому портал «Рівне Медіа» спільно з партнером - компанією «Smart Install» підготував подарунки для своїх найвідданіших читачів та підписників сторінки у «Фейсбуці».

Сьогодні, 8 грудня, оголошуємо найтепліший розіграш подарунків до свят серед підписників сторінки «Рівне Медіа» у «Фейсбук». Зокрема, даруємо одразу два електричні обігрівачі з терморегулятором від компанії «Smart Install», тож буде одразу два переможця, які отримають по одному з них.

Перший подарунок

Керамічна конвекційна панель 550Вт Smart install Model S 55 у корпусі з високоякісної нержавіючої сталі. Інтегрована система управління дозволяє контролювати температуру нагрівання поверхні обігрівача та забезпечувати оптимальний температурний режим в приміщенні.

Другий подарунок

Керамічна панель 500Вт Model 55 з терморегулятором у нержавіючому корпусі. Дану модель було спроектовано для обігріву приміщень площею 5-8 м/кв. Поєднуючи в собі конвекційні процеси та інфрачервоне випромінювання панель забезпечить вас комфортним теплом.

Для того, аби взяти участь у розіграші та отримати шанс виграти для себе теплий подарунок під ялинку, треба виконати лише 3 прості умови:

  1. підписатись на нашу сторінку «Рівне Медіа» у «Фейсбук».
  2. в коментарях відмітити два друга через активне посилання @. Одна людина може залишити лише один коментар. 
  3. поширити цей пост собі на сторінку (ваша сторінка на момент розіграшу повинна бути відкритою, аби ми могли перевірити виконання умов).

Кінець конкурсу – 18 грудня. Саме тоді ми і оберемо переможців випадковим чином за допомогою онлайн-сервісу random.org. 

Результати розіграшу опублікуємо в додатковій публікації. Тож cлідкуйте за новинами «Рівне Медіа» і нехай удача посміхнеться саме Вам!

Читайте також