"Русский в Украине" показав визначні місця Дубна (ВІДЕО)

Нещодавно блогер Руслан Заплатін зі своєю дружиною Любов'ю побував у місті Дубно, що на Рівненщині. У своєму відеоогляді він показав найвідоміші релігійні споруди та визначні місця міста. 

Дубно відразу розташовує до себе. По-перше, тут малоповерхова забудова, тому дуже приємно по місту гуляти. По-друге, тут немає різних заборів та кіосків, а по-третє, що мене здивувало, - це те, що на фоні історичного різноманіття районна адміністрація - напевно, найбільш непримітна будівля, - розповідає блогер. 

Серед позитивного він відзначив те, що місто туристично орієтоване місто. На вулицях можна побачити інфостенди та туристичні вказівники. Крім того сподобалось блогеру і рухомі мурали на стінах будинків. 

Проте в той же час блогер розритикував владу міста за недогляд деяких історичних споруд, таких як будинок Ельберта, де раніше жили перші дубенські мільйонери та особливо Великої синагоги, кінця 18 століття, що стало для нього "головним розчаруванням". 

Зараз вона переживає, мабуть, найгірші часи, - констатував блогер. 

Окрім цього недоліком він назвав недостатню кількість кафе на головній пішохідній вулиці міста та відсутність єдиного дизайн-коду. Відвідали блогери й Дубенський замок та побували у його підземних тунелях. Неприємно вразило те, що відвідувачі справляють потреби прямо у вежах замку та розписують їх. 

При загальній оцінці міста блогер найменшу оцінку дав за громадський транспорт - 2, а найкраще оцінив туристичну привабливість, транспортне сполучення, жвавість. 

Насамкінець Руслан Заплатін також заїхав до Такараканівського форту. 

 

 

Читайте також