«Рвалися та ламали двері»: транспорт Рівного почали посилено контролювати

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

У Рівному щотижня збільшують кількість маршрутів громадського транспорту, які курсують вулицями міста. Днями виїхали додаткові маршрутки, аби розвантажити проблемні зупинки. Однак порушень карантинного режиму від цього менше не стало.

Сьогодні поліцейські Рівного вийшли на рейд до Театральної площі, аби контролювати дотримання водіями та пасажирами правил карантину. Такі заходи ініціювало керівництво міста на оперативній нараді

Водій маршруту №61А у коментарі ТРК «Ритм» розповів, що у перші дні після виходу транспорту на маршрут, люди вели себе дико та ігнорували карантинні вимоги.

– У перші дні як ми виїхали, це була п’ятниця та субота, люди вели себе дуже агресивно – рвалися, ламали двері. Я таких просто не пускаю, кажу, щоб чекали наступну маршрутку, – додав водій.

У перші години рейду працівники поліції не зафіксували жодного порушення, однак контроль триватиме й надалі – не лише за маршрутками, а й за тролейбусами. Крім цього, посилять контроль за дотриманням карантинних заходів на ринках.

Читайте також